ماهیگیران گلستانی ۱۲۵ تُن ماهی استخوانی از خزر صید کردند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۵۸۷۵۷

ماهیگیران گلستانی ۱۲۵ تُن ماهی استخوانی از خزر صید کردند

مدیرکل شیلات گلستان گفت: در سه ماه نخست فصل صید امسال، بیش از ۱۲۵ تن انواع ماهی دریایی شامل کپور، کفال و سفید توسط صیادان صید شده است.

ماهیگیران گلستانی ۱۲۵ تُن ماهی استخوانی از خزر صید کردند

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو،  اسماعیل جباری در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهارکرد: عملکرد سه ماه نخست فصل صید امسال درخشان بوده و طی این مدت بیش از ۱۲۵ تن انواع ماهی دریایی شامل کپور، کفال و سفید توسط صیادان صید شده است.

مدیرکل شیلات گلستان با بیان اینکه این میزان صید حاصل ۵۵۰ نوبت پره‌کشی بوده و ارزشی معادل ۲۷۰ میلیارد ریال داشته است، افزود: مهم‌تر از رقم صید، رشد ۴۰۰ درصدی آن نسبت به مدت مشابه سال گذشته است که نشان‌دهنده توفیق سیاست‌های بازسازی ذخایر و هوشمندی صیادان در بهره‌برداری از منابع دریایی است.

وی با تشریح دستاوردهای بخش آبزی‌پروری، به جایگاه ممتاز استان در تولید ماهیان گرم‌آبی اشاره کرد و گفت: گلستان با تلاش بهره‌برداران و فعالان این عرصه، موفق شده رتبه پنجم تولید ماهیان گرم‌آبی را در بین ۳۰ استان کسب کند.


جباری بیان کرد: مراکز تکثیر ماهیان گرم‌آبی در استان با تولید بیش از هشت میلیون قطعه لارو، تامین‌کننده بخش عمده‌ای از بچه‌ماهی مورد نیاز مزارع استان هستند که این خودکفایی در تامین نهاده اولیه، یکی از اولویت‌های راهبردی شیلات استان برای تکمیل زنجیره تولید محسوب می‌شود.

وی با تاکید بر اهمیت استقلال در تامین بچه‌ماهی، خاطرنشان کرد: تامین بچه‌ماهی در داخل استان، ضمن کاهش هزینه‌های تولید و جلوگیری از خروج ارز، نقش موثری در کنترل بیماری‌های آبزیان و افزایش بهره‌وری در بخش شیلات دارد.

جباری با بیان اینکه شیلات گلستان آمادگی کامل برای حمایت از سرمایه‌گذاران را دارد، افزود: در قالب ارائه تسهیلات بانکی و نیز استفاده از توان کارشناسی خبره شیلات استان، آماده همراهی با متقاضیان و فعالان این بخش برای توسعه و اشتغال‌زایی هستیم.

پربازدیدترین آخرین اخبار